Ez a valódi pálinka

Kizárólag Magyarországon termett gyümölcsből, vadgyümölcsből, szőlő törkölyből, illetve aszú szőlő törkölyből erjesztéssel és lepárlással, jól megválasztott technikával, technológiával és elkötelezett szakmaisággal készül.

 

A jellemzői:

  • Kiváló minőségű, érett, válogatott, kellően érett gyümölcs az alapja (amit nyersen is szívesen megennénk)

  • Hűen tükrözi az adott gyümölcs illat- és ízvilágát

  • Tiszta, technológiai hibáktól mentes, tipikus gyümölcsre jellemző illat és íz világ, a fűszerek, citrusok, virágillatok sokszínűsége, komplexitása

  • Harmonikus, karakteres, hosszan tartó gyümölcsös ízek

  • Egyedi értékeket hordoz, utal a főzőmester ízlésvilágára, szakmai ismeretére és elkötelezettségére az elválasztás-technológia szempontjából

  • Pálinkáspohárban 18-20 ˚C-on fogyasszuk a pálinkát, mely öblös, lehetőség szerint fedéllel ellátott, szájirányban szűkülő pohár. A szűkülő, hosszú pohárrész az orr irányába tereli az illatalkotókat, illatveszteség nélkül, ami csökkentheti az illatélményt!

  • Mértékletes fogyasztása élményt nyújthat a fogyasztó számára akár aperitifként, akár étkezés közben, vagy digesztívumként. A pálinka a kulturált alkoholfogyasztás része, a gasztronómiai élvezetek kiteljesítője, nemcsak önállóan fogyasztva, de a gasztronómia szerves és fantáziadús kiegészítőjeként egyaránt.

  • A pálinka a magyar kultúra része, hungarikum!

Az olcsó pálinkát fogadja fenntartással!