Nevezési díjjal kapcsolatos tájékoztatás

2021-07-17 19:43

A Pálinka Nemzeti Tanács, mint a Verseny szervezője, kéri a nevezőket, ha olyan termékkel neveznek, mellyel a Nemzeti Pálinkakiválóság Programban is részt vesznek, ott már ne fizessék be a nevezési díjat.

A nevezési díj egyszeri megfizetésére akkor van lehetőség, ha azonos termékkel neveznek mindkét eseményre, amely esetében az egyezőséget a LOT számok határozzák meg.

A Pálinka Nemzeti Tanács kéri, hogy ha azonos LOT számú termékkel neveztek az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyre és a Nemzeti Pálinkakiválóság Programba, a nevezési lap beküldése mellett e-mailben ( pnt.titkarsag@palinkanemzetitanacs.hu ) a nevezési díj átutalásáról a másolatot küldjék meg részére.

A 2021. évi Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny nevezési díját, mely mintánként, 5.000, – Ft+Áfa. kérjük a Pálinka Nemzeti Tanács 10702019 – 69636345 – 51100005 számú CIB Bank Zrt.-nél vezetett bankszámlájára átutalni,  a közlemény rovatában a nevező nevét, tételeinek darabszámát (amennyiben több nevezni kívánt termék van) szerepeltetni szíveskedjenek.

 

A közleményt kiadta a Pálinka Nemzeti Tanács.