Nevezési díjjal kapcsolatos tájékoztató

2020-07-28 07:02

Nevezési díjjal kapcsolatos tájékoztató

 

Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenynek a korábbi évekhez hasonlóan szerves része a nevezett termékek analitikai vizsgálata. A Pálinka Nemzeti Tanács, mint a Verseny szervezője, kéri a nevezőket, ha olyan termékkel neveznek, mellyel a Nemzeti Pálinkakiválóság Programban is részt vesznek, ott már ne fizessék be a nevezési díjat.

A nevezési díj egyszeri megfizetésére akkor van lehetőség, ha azonos termékkel neveznek mindkét eseményre, amely esetében az egyezőséget a LOT számok határozzák meg.

A Pálinka Nemzeti Tanács kéri, hogy ha azonos LOT számú termékkel neveztek az  Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyre és a Nemzeti Pálinkakiválóság Programba a nevezési lap beküldése mellett e-mailben ( pnt.titkarsag@palinkanemzetitanacs.hu )  a nevezési díj átutalásáról a másolatot küldjék meg részére.

Amennyiben csak az Országos Pálinka- és Törkölypálinka versenyre neveznek egy adott tételt, a Pálinka Nemzeti Tanács által kiadott Versenyfelhívásban megadott számlaszámra kell a nevezési díjat megfizetni.

A közleményt kiadta a Pálinka Nemzeti Tanács.